Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα προβλήματα που προέκυψαν άλλαξαν όλο το σκεπτικό του προπονητή, αφού σε δύο μέρες έχασε Ρέτσο και Μάρτινς, κάτι που τον δυσκολεύει πολύ. Ο Ρέτσος με τον Ντόη είχαν δέσει και τα πήγαιναν καλά και ο Πορτογάλος ήταν στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα. Ο Ζέλσον θα είναι έξω για τουλάχιστον 15 μέρες, αφού έχει θλάση. Ο Ρέτσος δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ήταν μία άτυχη στιγμή στην προπόνηση, σε κόντρα με έναν παίκτη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και στη συνέχεια μίλησε για τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το αρχικό σχήμα: «Για την ενδεκάδα, δεν έχει δείξει πολλά πράγματα ο Καρβαλιάλ. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο (πρώτη φορά δίδυμο στα στόπερ) και Ορτέγκα. Μεσαία γραμμή βλέπουμε, Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει ο Αλεξανδρόπουλος "οκτάρι" και ο Τσικίνιο "δεκάρι". Και μπροστά θα έχουμε Ναβάρο, Μασούρα και Φορτούνη. Δεν θα αποκλείαμε το ενδεχόμενο να παίξει δεκάρι ο Φορτούνη και στα άκρα ο Τσικίνιο. Θέση διεκδικούν, επίσης, ο Όρτα και ο Ποντένσε, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του δεύτερου».

Παράλληλα, άφησε ένα παράθυρο και για τον Ρίτσαρντς, που έχασε κάποιες προπονήσεις ενόψει αυτού του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x