Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ρούμπεν Βέζο, Καμπράλ και ''κόφτης'', οι περιπτώσεις της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το τελευταίο διήμερο της μεταγραφικής περιόδου και τα σενάρια δεν σταματούν στον Ολυμπιακό, παρότι έχει δηλώσει από το Σάββατο ο σύλλογος πως οι μεταγραφές τελείωσαν με την απόκτηση του Κάρμο.

Ο Ράντονιτς, όπως φαίνεται, καταλήγει στη Μαγιόρκα με τη φόρμουλα του δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια, όμως, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μνημόνευσε δύο ονόματα, τα οποία έχουν πέσει στο τραπέζι. Ο ένας είναι ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε (πρώην Βαλένθια) και ο 25χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Καμπράλ (δανεικός στη Σαλερνιτάνα).

Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι ακραίος έχει ακουστεί και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος πρόσθεσε πως δεν έχει σταματήσει η αναζήτηση για κάποιον αμυντικό χαφ και σχολίασε ότι «μόνο τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει αν τελικά κάνει κάτι ο Ολυμπιακός και τι θα είναι αυτό που θα κάνει», λέγοντας για παράδειγμα πως όσο δεν φεύγει ο Μπιέλ μπορεί να δυσκολεύει η απόκτηση εξτρέμ.

Τέλος είπε πως ο Πορόζο κλείνει στην τουρκική Κασίμπασα και ο Βρουσάι πάει δανεικός στη Ρίο Άβε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x