Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Σημαντικό που κινήθηκε έγκαιρα για τον Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός, τον ήθελαν και Ισπανοί»

Στη σημασία της έγκαιρης συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ, αλλά και την κίνηση της Φενέρ που πρέπει να κάνει περήφανους τους «ερυθρόλευκους» στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Με αφορμή την επιβεβαίωση από την Ισπανία για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε ότι είναι πολύ σημαντικό που οι «ερυθρόλευκοι» ενήργησαν έγκαιρα για να κρατήσουν τον προπονητή τους.

Αυτό γιατί όπως προκύπτει, ο Μεντιλίμπαρ θα ήταν στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων το καλοκαίρι. Σήμερα, μάλιστα, προκύπτει η σχετική πληροφορία για την Οσασούνα, όπου παρεμπιπτόντως είχε δουλέψει, με την ομάδα να είναι στη Βασκονία απ’ όπου κατάγεται και ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε πως πήγε σήμερα στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε ο πρόεδρός της, Αλί Κοτς, για να εμψυχώσει τους παίκτες. Ανέφερε δε, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος καθώς η μεγάλη τουρκική ομάδα εξαιτίας του δεν κατέβηκε να παίξει με τη Γαλατασαράι για το Σούπερ Καπ, κάτι πραγματικά πρωτοφανές. Από την άλλη δείχνει πόσο καίγεται για να πάρει την πρόκριση, ότι θα είναι στο 100% στα δύο ματς και αν ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει, πρέπει να είναι στο 110%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x