Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τα σχέδια του Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό»

Στροφή στο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό. Στο πλάνο του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ακούστε τι ανέφερε.

Και τώρα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό. Στροφή στη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Έχοντας εκτός μάχης τον τιμωρημένο Ρέτσο, τον τραυματία Ελ Αραμπί και τον Ελ Κααμπί, ο οποίος βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ κάνει τα σχέδια του για τη ρεβάνς (17/1, 21:00) με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Betsson.

Φαίνεται ότι ο έμπειρος τεχνικός θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Πασχαλάκη, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε και Αλεξανδρόπουλο, ενώ περιμένει την αυριανή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», για να δει την κατάσταση των Ρίτσαρντς, Ποντένσε και Μπιέλ (προπονήθηκε μετά από ημέρες), οι οποίοι είχαν κάποιες ενοχλήσεις.

Τόνισε παράλληλα ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με βασικό σέντερ φορ τον Ναβάρο για 4ο διαδοχικό αγώνα και ότι ίσως παίζεται μία θέση μεταξύ Καμαρά και Καρβάλιο στην ενδεκάδα, καθώς είναι ευχαριστημένος από τον Πορτογάλο μέσο στα τελευταία παιχνίδια ο 58χρονος τεχνικός.

Για τα μεταγραφικά, επανέλαβε ότι το βάρος έχει πέσει στους… Πορτογάλους (Κάρμο, Αλ Μουσράτι και Τσικινίο), αλλά και στον Γκαστόν Ερνάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x