Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αφήνει αισιοδοξία η εικόνα του Παναθηναϊκού έως το 70' - Σημαντικό ότι έδειξε πως πίστευε στην ανατροπή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη νοοτροπία που είχε ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ και θα τον βοηθήσει στα επόμενα ντέρμπι, ενώ αναρωτήθηκε πώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Βέρμπιτς.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να κερδίσει την ΑΕΚ και έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω το σκορ, κάτι που μπορεί να φανεί καθοριστικό στα επόμενα ντέρμπι, εστίασε ο Τάσος Νικολογιάνης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τερίμ είχε τονίσει στην ανάλυση πριν το ματς την κίνηση του Λιβάι που έγινε στο 1-0. Ήταν ένα πολύ φθηνό γκολ. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ στην "OPAP Arena", όσα δεν είχε ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια, κατάφερε να της κάνει φάσεις, ενώ πέραν του γκολ που δέχτηκε, δεν δέχτηκε εκείνος, έχοντας το γκολ και δύο ακόμα δικές του. Αντέδρασε και πίστευε πάρα πολύ στην ανατροπή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έδειξε μια πολύ μεγάλη πίστη, μπήκε με νοοτροπία ήρθα για να κερδίσω. Ενώ μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι το 70’, με μια εικόνα που σου αφήνει αισιοδοξία, μετά δεν ήταν τόσο καλή όσο χρειαζόταν. Δεν κράτησε μπάλα, οι αλλαγές δεν βοήθησαν, ενώ στο 93’ ποτέ δεν ανοίγεις τα χέρια με τη μπάλα στην περιοχή. Είναι στην αλφαβήτα του ποδοσφαίρου, αυτό που έκανε ο Ζέκα για την εμπειρία του είναι μεγάλο λάθος. Έδειχνε ότι του λείπει ένα χαφ στο τέλος, θα μπορούσε να βοηθήσει ο Ρούμπεν. Αν εμφανιστεί έτσι και στα επόμενα ντέρμπι, είναι θέμα χρόνου να κερδίσει, δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην φάση του Βέρμπιτς με τον Πινέδα, αναρωτώμενος πως μπορεί διαιτητής και VAR να μην καταλογίσουν πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού», σε μια τόσο ξεκάθαρη παράβαση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αδικείται για δεύτερη σερί χρονιά στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το… χάλι του Νταμπάνοβιτς.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Βέρμπιτς έχει κάνει πολύ καλό παιχνίδι και είναι από τους κερδισμένους με την έλευση του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας ταυτόχρονα και τους άλλους χθεσινούς διακριθέντες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x