Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απόλυτα πειστικός Παναθηναϊκός!»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για πειστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που με το 3-0 επί της ΑΕΚ πρόσφερε χαρά στον κόσμο και ανακούφιση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στα πολλαπλά οφέλη, πέρα από του προφανούς της εξασφάλισης θέσης στα playoffs, από τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια απόλυτα πειστική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό και χάρηκε ο κόσμος μετά από καιρό στο γήπεδο. Αποδείχτηκε πως δεν χρειάζεται να έχεις την κατοχή για να πάρεις νίκες. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός, κάτι που συνέβη χθες και θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός αν ήταν πιο προσεκτικός να βάλει κι άλλα γκολ», τόνισε.

Επίσης αναφέρθηκε στο… βάρος που είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι. «Ο Γιοβάνοβιτς ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένος μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Το είχε πάρει προσωπικά, είχε πάρει πάνω του την ευθύνη για τις δέκα ήττες και είχε δώσει μεγάλη βαρύτητα στο ντέρμπι αυτό. Το χθεσινό 3-0 ήταν μια ανακούφιση γι’ αυτόν. Κάποια στιγμή θα γινόταν το χθεσινό, γιατί ο Παναθηναϊκός έχανε τσάμπα βαθμούς».

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά σε κάποιους παίκτες. «Ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το πιο ώριμο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό και ο Παλάσιος έδειξε ότι είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ο Αϊτόρ είναι άλλος παίκτης επί Γιοβάνοβιτς, με άλλη ψυχολογία, ενώ ο Ιωαννίδης πήγε κι έφερε τους στόπερ της ΑΕΚ με τη δύναμή του κι αν παίζει έτσι δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x