Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε στη Λεωφόρο το ντέρμπι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τη σημερινή ημέρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού την περίμεναν διαφορετική, αφού μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, περίμεναν φέτος να πάρουν πανηγυρίσουν τον τίτλο. Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχουμε την πρώτη παρουσία του Χρήστου Κόντη στον πάγκο της ομάδας. Ήταν για δυόμιση χρόνια στενός συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αποφάσισε να είναι πρώτος προπονητής. Ήρθε από τον Βόλο που ήταν στα πρόθυρα του υποβιβασμού και κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία και ήταν μεγάλη η βελτίωση της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα δούμε διαφορές στο θέμα οργάνωσης. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που την έχει στρώσει ο προπονητής της και πάει για δύο αποτελέσματα. Μόνο τα ματς του Κυπέλλου ήταν ισόπαλα και δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες ο Παναθηναϊκός, σκεπτόμενος ότι για να μπει στην Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσει το Κύπελλο κόντρα στον Άρη. Θα πρέπει να πάρει το ματς για να πάει πιο ήρεμος στον τελικό», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για την προετοιμασία από τον Χρήστο Κόντη και την τακτική ανάλυση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x