Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Διαδικαστική νίκη για τον Παναθηναϊκό - Δεν φοβάται τίποτα ο Τερίμ, απόλυτος επαγγελματίας ο Μπερνάρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη νέα πολύ καλή εμφάνιση του Μπερνάρ που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια εύκολη νίκη και χαρακτήρισε πετυχημένη την έως τώρα θητεία του Φατίχ Τερίμ.

Με την… υπογραφή Μπερνάρ, ο οποίος έκανε ξανά την διαφορά, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην εύκολη επικράτηση επί του Πανσερραϊκού οπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Χθες ήταν μια πολύ ωραία ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Και κέρδισε στις Σέρρες και ήρθε το ιδανικό αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που τον φέρνει ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και έναν μπροστά από την ΑΕΚ. Έκανε μια νίκη διαδικαστική, που ήρθε με πολύ δυνατό ξεκίνημα, με πρέσινγκ και έναν πάρα πολύ καλό Μπερνάρ, που φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το ότι έχει υπογράψει με την Ατλέτικο Μινέιρο ούτε που τον έχει επηρεάσει. Έχει κίνητρο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ξανά στο πρωτάθλημα και το δείχνει στο γήπεδο, κάνοντας την διαφορά. Φαινόταν ότι ήθελε να γυρίσει στην Βραζιλία, τιμάει όμως το συμβόλαιό του και είναι το παράδειγμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε έναν μικρό απολογισμό της έως τώρα παρουσίας του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των «πράσινων», επισημαίνοντας ότι «έχει κάνει μια σειρά αγώνων που αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπου και πάλι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα, έχει πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ακόμα και στην Νέα Φιλαδέλφεια θα μπορούσε για ένα λεπτό να πάρει τη νίκη. Και το έχει πετύχει αυτό γνωρίζοντας τους παίκτες, κάνοντας συνέχεια αλλαγές. Και χθες έβαλε παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Δεν φοβάται τίποτα, για αυτό παίρνει και τέτοια ρίσκα, ενώ δείχνει ότι δεν έχει κολλήματα».

Ενώ ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε τον Κώτσιρα ως μια μεγάλη αποκάλυψη του Τερίμ για τις θέσεις των χαφ, καθώς με την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή του δημιουργεί και καταστάσεις για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x