Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Έχει χτιστεί η αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός - Θα είναι η χρονιά του Βαγιαννίδη

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η «επιστροφή» του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ είναι έργο Γιοβάνοβιτς, έκανε ειδική μνεία στον Βαγιαννίδη καθώς και στο σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποκλείσει τη Μαρσέιγ και να κάνει μια πρόκριση… δήλωση, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, εστιάζοντας στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Η χθεσινή ημέρα είναι κομβική, σημαντική, ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός επιστρέφει και πιστεύω ότι είναι μια αρχή που θα δώσει χαρές στους φίλους της ομάδας. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε χθες είναι το ομαδικό πνεύμα που έδειξε η ομάδα, η ψυχή και τα άντερα που έβγαλε για να γυρίσει ένα παιχνίδι που ήταν τελειωμένο στο ημίχρονο. Όταν η Μαρσέιγ είχε σκορ πρόκρισης, ήταν καλύτερη και έδειχνε ότι θα περάσει. Η αντίδραση που έβγαλε έχει χτιστεί, δεν βγήκε τυχαία, μέσα από τα χρόνια που βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι αποκτάει αυτοπεποίθηση. Αυτό πρέπει να κρατήσει και για τα ματς με τη Μπράγκα. Επίσης, υπάρχει μια αντίδραση του Λοντίγκιν στον Μπρινιόλι που δείχνει ότι το μεγάλο όπλο της ομάδας για φέτος, είναι το οικογενειακό κλίμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν ενδεχόμενη μεταγραφή και δεξιού μπακ θα επηρεάσει την εξέλιξη του Βαγιαννίδη, ο ρεπόρτερ του σταθμού ήταν ξεκάθαρος: «Τον πιστεύει πολύ ο προπονητής, έχει ασχοληθεί πολύ μαζί του. Ανεξάρτητα από το αν θα αποκτηθεί δεξιός μπακ ή όχι, δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί η εξέλιξή του. Στα δύο ματς με τη Μαρσέιγ, ο μικρός έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας δίκαιος προπονητής και νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι ο Βαγιαννίδης, φέτος θα είναι η χρονιά του».

Ο Νικολογιάννης έκανε λόγο για πολύ καλό μεταγραφικό σχεδιασμό, λόγω της διάθεσης της διοίκησης του Παναθηναϊκού να δαπανήσει πολλά χρήματα και της παρουσίας του Γιάννη Παπαδημητρίου στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος τον έχει ανεβάσει επίπεδο.

Και σημείωσε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων τους και στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπράγκα, αφού η ΠΑΕ θα προμηθευτεί εισιτήρια για την Πορτογαλία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x