Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει κουράσει η ιστορία με τον Βοτανικό, πρέπει να ειπωθεί κάτι χειροπιαστό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για το τι θα πρέπει να ακουστεί στη συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού. «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φάει μεγάλο παραμύθι από το 2006», τόνισε.

Στα όσα θα ήταν εύλογο να ειπωθούν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηναίων με φόντο τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τι πρέπει να ακούσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού… Έχει κουράσει η ιστορία, έχουν ακουστεί πράγματα, τα οποία δεν έχουν τηρηθεί. Πρέπει να ακουστεί κάτι χειροπιαστό. Να πει για παράδειγμα ο Δήμαρχος ότι σε έναν μήνα θα μπουν μέσα οι μπουλντόζες ή αν δεν μπουν σε έναν μήνα μέσα οι μπουλντόζες ή αν δεν γίνει αυτό, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ενημέρωση κάθε μήνα για τις εξελίξεις στον Βοτανικό. Εφόσον, είναι έτοιμα να αρχίσουν τα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φάει μεγάλο παραμύθι από το 2006, είναι έξαλλος με όλους όσοι τον έχουν κοροϊδέψει, έχει φάει μεγάλο Παπά. Χρειάζεται η ενημέρωση να είναι τακτική, μία φορά τον μήνα», τόνισε στον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Στη συνέχεια μίλησε για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/4, 17:00) με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x