Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κακό παιχνίδι από Παναθηναϊκό, προβλημάτισε η εικόνα του»

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Προβληματική χαρακτήρισε την εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1) ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε κακό παιχνίδι, δεν καταλάβαινες κάποιες στιγμές τι πλάνο είχε για να αναπτυχθεί. Αποδείχτηκε λάθος η επιλογή του Τερίμ να ξεκινήσει τον Ούγκο, δεν είναι δυνατό να αλλάζεις τα 2/3 της βασικής άμυνας, γιατί ο Λοντίγκιν, ο Αράο και ο Γεντβάι είχαν αποκτήσει χημεία. Πήρε ρίσκα ο προπονητής, δεν μπορούν να σου βγαίνουν πάντα και σήμερα πλήρωσε τα λάθη που έγιναν», σχολίασε αρχικά:

«Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτος, ο Τερίμ έκανε μαζικές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης αλλά ήταν και πάλι απρόσεκτη η ομάδα στο αμυντικό τρανζίσιον. Στο τέλος έχασε δύο μεγάλες φάσεις, με τον Μλαντένοβιτς και τον Γεντβάι, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Η εικόνα του Παναθηναϊκού γενικά δεν ήταν για να πάρει κάτι, ήταν μια εικόνα που προβληματίζει, βλέπω να χάνει την ταυτότητά του. Αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έχουν τον ίδιο προπονητή από πέρσι έχουν πολύ μεγάλο αβαντάζ», συνέχισε.

«Ήταν πεντακάθαρο πέναλτι, απορώ γιατί διαμαρτύρονταν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό. Ήταν καθαρό πάτημα στον Μπακασέτα από τον Τάισον», κατέληξε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x