Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μόνο για την άμυνα του Παναθηναϊκού τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη σημασία που θα έχουν για τον Παναθηναϊκό εικόνα και αποτέλεσμα.

Για… μετρημένα κουκιά ως προς τις αλλαγές που θα επιχειρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς θα δει σε τί κατάσταση θα είναι οι διεθνείς από το εξωτερικό, που θα είναι σήμερα στην προπόνηση, κυρίως ο Βέρμπιτς που είχε κράμπες. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τα διλήμματα είναι μόνο για την άμυνα. Αν δηλαδή θα πάει στον Σάντσες που δεν έχει χάσει προπονήσεις ή θα παίξει ο Κώτσιρας. Ενώ και ο Σένκεφελντ θα επιστρέψει, πιθανότατα, αντί του Σάρλια, ενώ ο Πούγγουρας θα μείνει στην 11άδα. Ο Κουρμπέλης πιθανότατα να κάνει αποφόρτιση μια-δυο μέρες και θα είναι κανονικά διαθέσιμος, δεν περιμένω άλλες αλλαγές μεσοεπιθετικά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το κυριακάτικο ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι», καθώς η εικόνα και το αποτέλεσμα στην Τούμπα θα δείξουν πολλά για τη συνέχεια.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην διαφαινόμενη παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x