Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό - Να μπει δυνατά και να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξήγησε πως θα έρθει αυτή και αναφέρθηκε στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθάρισε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και το γιατί.

«Μπαίνουμε πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, είναι τρεις εβδομάδες που δεν είχαμε παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα αρχή. Η πρώτη αγωνιστική ήταν σαν κάτι ξεχωριστό, αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσει το διπλό στο Φάληρο. Άρα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει, δεν τον κυνηγούν, άρα για να μπορέσει να το ξεπεράσει θα πρέπει να κερδίσει ντέρμπι. Νίκησε και πέρασε τον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να τον περάσει κι αυτόν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στη Λεωφόρο τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξει. Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα είναι να μπει δυνατά, να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, να προηγηθεί και μετά να κάνει διαχείριση», ήταν τα λόγια του.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, αφήνοντας ανοιχτό να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Ενώ επισήμανε πως, το ιδανικό για τους «πράσινους» μετά το τέλος της τριάδας των αγώνων που έρχονται θα είναι ή να βρίσκονται στην πρώτη θέση ή να βρίσκονται κοντά σε αυτήν, για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x