Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να παρουσιαστεί όπως πρέπει ο Παναθηναϊκός, δεν τελείωσε η χρονιά - Ίσως δούμε ξανά τον Αράο στόπερ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κλείσει τη σεζόν με 3Χ3 και εξέφρασε την αίσθηση ότι ο Γουίλιαν Αράο θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας με τον ΠΑΟΚ.

Να μην φτάσει να παίζει την ευρωπαϊκή του έξοδο στον τελικό του Κυπέλλου Betsson με τον Άρη οφείλει πλέον ο Παναθηναϊκός, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τις δικές του βλέψεις ξέρει ο Παναθηναϊκός, που πρέπει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και κυρίως να μην παίζει στον τελικό του Κυπέλλου την έξοδό του στην Ευρώπη. Υπάρχει μια προσπάθεια στην ομάδα να πάει συσπειρωμένη, να διαγράψει το βαρύ κλίμα και να κλείσει την χρονιά με τρεις νίκες και το Κύπελλο. Να παρουσιαστεί όπως πρέπει, δεν τελείωσε η χρονιά επειδή χάθηκε το πρωτάθλημα. Αν πάρει το Κύπελλο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποφύγει έναν γύρο και αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα και την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι. Θα έχει 15 ημέρες παραπάνω και η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 15 με 20 Ιουλίου», είπε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς επιβεβαίωσαν ότι θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Ιωαννίδη θα γίνει προσπάθεια να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Τερίμ ασχολήθηκε με θέματα τακτικής στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την αίσθηση ότι ίσως δούμε τον Αράο στα στόπερ και τον Ρούμπεν στα χαφ στην Τούμπα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x