Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Νίκη και με πειστικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό - Προσανατολίζεται να πάει με δύο επιθετικούς ο Τερίμ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι το «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία και δη με καλή απόδοση είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ για την 11άδα.

Νίκη και με ωραίο ποδόσφαιρο πρέπει να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό πλην της νίκης με τη Λαμία. Πρέπει να κερδίσει και να το κάνει με έναν πειστικό τρόπο για να παραμείνει στην διεκδίκηση και να αξιοποιήσει τις δύο πρόσφατες νίκες με ΑΕΚ και Άρη. Όποιο άλλο αποτέλεσμα, τον βγάζει εκτός πρωταθλήματος. Πέρυσι η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο του στοίχισε τον τίτλο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι ο Τερίμ προσανατολίζεται να παίξει με δύο επιθετικούς κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και παρέθεσε την επικρατέστερη ενδεκάδα «τριφυλλιού» που είναι αυτή με τους Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η Λαμία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά όταν κλέβει την μπάλα στην αντεπίθεση, εξ ου και ο Τερίμ έδειξε στους παίκτες του Παναθηναϊκού βίντεο από το παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ενώ αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ προς τον κόσμο, στην οποία ζητήθηκε μεγάλη προσοχή στην συμπεριφορά για να μην υπάρξει τιμωρία έδρας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x