Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αστεία η διαδικασία με τον αρχιδιαιτητή - Πάει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Το δικό του σχόλιο για την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ στη θέση του αρχιδιαιτητή έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολόπουλου και του Νίκου Ζέρβα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για «σημαδεμένη τράπουλα» μιλώντας για τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ, χαρακτηρίζοντας αστεία την όλη διαδικασία και πάει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο Μπαλτάκος δεν ζήτησε από την UEFA να του επιδείξει αρχιδιαιτητή, αλλά ρώτησε απλώς αν έχουν θέμα με τον Σουηδό. Επίσης, για τον πρόεδρο της ΕΠΟ τόνισε πως με αυτή την επιλογή θα υπάρχουν ξανά προβλήματα και τοξικότητα.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι ήταν, είναι και θα είναι. Ο ισχυρός θα ελέγχει το ποδόσφαιρο και οι από κάτω θα φωνάζουν. Ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος σήμερα για την αποχώρησή του, αφού δεν τηρήθηκε καμία συμφωνία. Έπρεπε να εμφανιστούν τουλάχιστον 3 βιογραφικά και να διαλέξουν. Η επιτροπή άρχισε στις 10, στις 10.20 οι ομάδες πήραν το βιογραφικό του Σουηδού, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είπαν ναι, ο Ολυμπιακός διαφώνησε, ο Παναθηναϊκός είχε πει εξ αρχής ότι θέλει τουλάχιστον 3 βιογραφικά και αποχώρησε.

Σημαδεμένη τράπουλα, ο συγκεκριμένος ήταν μια επιλογή του Μπαλτάκου ο οποίος δεν ζήτησε από την UEFA να επιδείξει αρχιδιαιτητή, αλλά όταν την ρώτησε για τον Σουηδό, πήρε την απάντηση πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να ξέρουμε τι λέμε. Αστεία η όλη διαδικασία, πάει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε χωρίς να σηκώσει τους τόνους. Η τοποθέτηση από πλευράς Ολυμπιακού ήταν αισχρή, ο Παναθηναϊκός κράτησε επίπεδο. Καμία σχέση η στάση των δύο ομάδων επειδή λένε πολλά, ο Παναθηναϊκός σηκώθηκε και έφυγε, ο Ολυμπιακός έκανε μια αισχρή επίθεση με χαρακτηρισμούς. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι συμπεριφορές των εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και τοξικότητα πάλι, ο Μπαλτάκος δεν ήθελε να κάνει τα πράγματα όπως έπρεπε να γίνουν. Το 2018 ο Σουηδός είχε περάσει από συνεντεύξεις και οι εκπρόσωποι των ομάδων κοιτάζονταν με απορία και έλεγαν που τον βρήκαν αυτό»
, ανέφερε για το θέμα του αρχιδιαιτητή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα και στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x