Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πήρε ρίσκα ο Τερίμ και του βγήκαν - Θα δούμε και άλλες εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι οι αλλαγές που έκανε ο Φατίχ Τερίμ βοήθησαν τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον… αμυντικό χαφ Κώτσιρα.

Στις αλλαγές του Φατίχ Τερίμ και την φιλοσοφία που είχε χθες ο Παναθηναϊκός, να κερδίσει τον Ολυμπιακό, εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν γίναμε σοφότεροι από το χθεσινό ματς. Ήταν ένα κακό ματς και για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο μια πάρα πολύ κακή εικόνα, βέβαια είχε να αντιμετωπίσει την πάρα πολύ κλειστή άμυνα του Ολυμπιακού. Είχε τις προϋποθέσεις, αλλά και σε πολύ κακή βραδιά τους Αϊτόρ, Μπερνάρ και Ρούμπεν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τερίμ πήρε ρίσκα, με τους Βέρμπιτς-Σπόραρ, δεν έκανε κάποια τρομερή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός αλλά ήταν σίγουρα καλύτερος από το πρώτο. Ο Ιωαννίδης έχει βάλει γκολάρα, θα περίμενα στη συνέχεια να κάνει κάτι παραπάνω ο Παναθηναϊκός, έκανε βέβαια δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις. Αν θα έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, ήταν αυτός, και σαν φιλοσοφία. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, αλλά του βγήκαν του Τερίμ οι αλλαγές», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έδωσε την δική του εξήγηση για την χρησιμοποίηση του Κώτσιρα ως αμυντικού χαφ από τον Τερίμ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες εκπλήξεις από τον προπονητή του «τριφυλλιού».

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο μυϊκός τραυματισμός του Τζούριτσιτς δεν είναι σοβαρός, αλλά είναι κοντά χρονικά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου η συμμετοχή του Σέρβου είναι αμφίβολη.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση στόπερ, ανέφερε ότι το βάρος των «πράσινων» έχει πέσει στον Ακαϊντίν, αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Ούγκο, που ενδέχεται να τους απασχολήσει σε δεύτερο χρόνο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x