Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη νίκη και κόντρα σε όλους για Παναθηναϊκό - Το πήγε πολύ καλά, όπως σε κάθε ντέρμπι, ο Τερίμ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τους λόγους που καθιστούν σπουδαίο το χθεσινό «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο ενώ έκανε ειδική μνεία σε Τερίμ, Ιωαννίδη, Μπερνάρ και Μπακασέτα.

Ο Παναθηναϊκός εξουδετέρωσε τον Ολυμπιακό, αλλά και τον... διαιτητή Σλάγκερ, φτάνοντας σε ένα πολύ σημαντικό και εμφατικό «διπλό», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού χθες, γιατί πήγε με την πλάτη στον τοίχο, ήξερε ότι ήθελε μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανό. Ήταν μια νίκη κόντρα σε όλα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, που όλοι πίστεψαν ότι θα κέρδιζε εύκολα, αλλά έκανε μια εύκολη ανατροπή. Την πήρε κόντρα σε μια αισχρή διαιτησία, ο Γερμανός έχει χαρίσει δύο φορές την αποβολή στον Ναβάρο. Για εμένα, στην εποχή του VAR είναι πέναλτι και του Κάρμο στον Παλάσιος. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις και να κερδίζεις στην έδρα του αντιπάλου όταν έχει γενέθλια. Το δεύτερο γκολ του Ιωαννίδη είναι βγαλμένο από το Playstation, ενώ το τρίτο προήλθε χάρη στην δουλειά που έκανε όλη την εβδομάδα ο Τερίμ. Με ωραίο build up, ενώ φάνηκε και η δουλειά που έγινε στα στημένα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν απείλησε καθόλου. Μπήκε διαβασμένος ο Παναθηναϊκός, όπως έπρεπε, το πήγε πολύ καλά ο Τερίμ. Στα ντέρμπι, δεν πρέπει να τον φοβάσαι τον Τούρκο. Τα μικρομεσαία παιχνίδια είναι που δεν τα προσέχει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» είχε μόνο τη νίκη στο μυαλό του, κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την προσέγγιση του.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε πως η τριάδα των Μπερνάρ Ιωαννίδη και Μπακασέτα έκανε τρομερά πράγματα χθες, αλλά και ότι ο Ρούμπεν απέδειξε ξανά ότι η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x