Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχει πρόθεση του Καραντώνη, δεν είναι αντίδραση το κάψιμο φούρνων»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM όργια όλα όσα έγιναν χθες στο Ηράκλειο και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει την χρονιά αν δεν κάνει κάτι με την διαιτησία.

Μνήμες από το δυσάρεστο παρελθόν με την παράγκα ξύπνησε η διαιτησία του Καραντώνη στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, όπως επισήμανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν θα κάνω καμία αναφορά στο αγωνιστικό. Όσοι το προτάσσουν και το βάζουν μαζί με όλα τα άλλα παιχνίδια που έχει χάσει ο Παναθηναϊκός, δεν δικαιούνται να μιλάνε για την 20ετία της παράγκας. Γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω χθες, δεν είναι μια-δύο περιπτώσεις, είναι 15. Υπάρχει πρόθεση του Καραντώνη. Δεν είδα σε κανέναν κανάλι την φάση με την αγκωνιά του Τσιλιανίδη στον Χουάνκαρ. Την ξέχασαν οι ευαίσθητοι διαιτητοπατέρες. Είναι διαιτησία βγαλμένη από τα χρόνια της παράγκας. Μιλάμε για όργια. Δεν είναι τυχαίο ότι ζούμε αυτές τις στιγμές ξανά. Πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός; Σίγουρα όχι με καψίματα φούρνων και… λευκά Polo. Πρέπει να βρει τρόπο ο Γιάννης Αλαφούζος να εξασφαλίσει ξανά το 50-50 που υπήρχε μέχρι πριν μερικούς μήνες. Να κάνει κάτι τώρα πριν να είναι αργά, για να μην καεί η καλή προσπάθεια που γίνεται, με έναν καλό προπονητή. Να κινηθεί να μην ξανασφυρίζει Έλληνας διαιτητής σε παιχνίδι του, μόνο ξένοι από προηγμένα πρωταθλήματα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού θύμισε τα… κατορθώματα του διαιτητή Καραντώνη στο πρόσφατο ματς του Άρη με την Λαμία.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι σωστά στήριξε αρχικά ο Παναθηναϊκός τον Κλάτενμπεργκ την πρώτη του χρονιά, γιατί συμπεριφερόταν σαν Άγγλος, αλλά τώρα που άλλαξε ρότα πρέπει να σταματήσει να τον στηρίζει και ορθώς το έκανε, έστω και με καθυστέρηση.

Και σχολίασε ότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια να βγουν οι «κίτρινοι» στην Ευρώπη αντί του «τριφυλλιού», καθώς ο Ολυμπιακός έχει άριστες σχέσεις με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή κι εκείνοι με τους Πειραιώτες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x