Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέμα ανασταλτικά ο ΠΑΟ - Αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση δεν μπορεί να μιλάει για Βάλνερ πια»

Το… τρίτο ημίχρονο από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ σχολίασε και όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, στο Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός σήμερα… κέρδισε τον Παναθηναϊκό! Ήταν τρομερά αγχωμένη η ομάδα, δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, δε, ήταν ο Παναθηναϊκός σαν να κέρδιζε… 4-0! Είχε η Λαμία τον έλεγχο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση των Κλεϊνχέισλερ και Μαντσίνι. Έδωσαν κάτι διαφορετικό».

Στη συνέχεια, εξάλλου, είπε: «Υπάρχει θέμα μεγάλο ανασταλτικά. Ρούμπεν και Τσέριν ήταν κακοί, οι στόπερ ήταν κακοί… Είναι πρόβλημα αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στο Περιστέρι, στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, που δεν ξεκίνησε ποτέ: «Χειροκροτούσαμε την ΑΕΚ όταν έλεγε να κερδίζονται τα παιχνίδια στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, όπως στην περίπτωση Βάλνερ. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτή η ομάδα θα πάει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Αύριο, για εμένα, κάνεις μια δήλωση και λες ''φτιάξτε τα δοκάρια και ερχόμαστε να παίξουμε''. Αν κάνει ένταση, δεν μπορεί να μιλάει πια για Βάλνερ. Φαίνεται, τελικά, ότι είναι διαφορετικό να είσαι Παναθηναϊκός! Γιατί ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, θα μπορούσε όταν έπεσε η κροτίδα στην OPAP Arena, να πει στον Μπρινιόλο να μείνει κάτω για κάνα 10λεπτο και να αναβληθεί το παιχνίδι».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x