Stoiximan Super League

Νίλσεν: «Θα επέστρεφα στην Ελλάδα χωρίς δεύτερη σκέψη - Με παίρνουν τηλέφωνα από ξένες ομάδες για τον Κωνσταντέλια»

Συνέντευξη στο Metropolis έδωσε ο Ντέιβιντ Νίλσεν, με τον Δανό τεχνικό να αναφέρεται στην Κηφισιά, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον πάγκο της Κηφισιάς, με τον Δανό τεχνικό να δίνει συνέντευξη στο Metropolis.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ενώ σχολίασε και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τον παίρνουν τηλέφωνο ξένες ομάδες για να τον ρωτήσουν για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να φύγεις από μία ομάδα. Όταν όμως δεν έρχονται τα αποτελέσματα και η ομάδα είναι τελευταία, αυτό είναι πρόβλημα. Έχω σεβασμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είχα ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πέρασα μια εξαιρετική περίοδο στην Ελλάδα. Είχα εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση της Κηφισιάς, ήρθα να πάρω τα αποτελέσματα, δεν τα πήρα και έφυγα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για το τι έφταιξε: «Δεν είναι θέμα αμυντικής συμπεριφοράς, είναι και θέμα διαχείρισης όταν είχαμε εμείς την μπάλα. Ήταν 8 ματς, η ομάδα είναι δυνατή και θεωρώ και έχει πιθανότητες να μείνεις στην ομάδα. Υπάρχει ο Κοτσόλης και μπορεί να βοηθήσει τον νέο προπονητή. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης και ο κόσμος δεν έχουν χρόνο και ψάχνουν τα αποτελέσματα. ο προπονητής ψάχνει τον χρόνο και να φτιάξει μια ομάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει έξι γκολ παντού, αυτό έχει αποδείξει. Νόμιζα πως εμείς δεν ήμασταν καλή ομάδα, αλλά μετά άρχισε να βάζει 4 και 5 γκολ οπότε δεν είχε να κάνει με εμάς. Έχει πολλές γραμμές επίθεσης, έχει την καλύτερη ομάδα επιθετικά στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία νύχτα μέχρι το επόμενο πρωί. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά και η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από τώρα δεν μπορείς να προβλέψεις ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, τώρα ξεκινάει η μάχη του τίτλου, έρχονται playoffs και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Για καλούς παίκτες της Σούπερ Λιγκας:
«Μπορεί να πω συνάντησα πολλούς καλούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μου άρεσαν πολύ οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ. Με παίρνουν από πολλές ξένες ομάδες και με ρωτούν για τον Κωνσταντέλια».

Για το αν θα επέστρεφε στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα επέστρεφα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x