Stoiximan Super League

Νίνης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ήταν εύκολη απόφαση η Κηφισιά - Να μείνουμε γρήγορα στην κατηγορία»

Ακούστε τι ανέφερε ο Σωτήρης Νίνης στη συνέντευξή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6…

Εύκολη ήταν η απόφαση για να αποδεχθεί την πρόταση της Κηφισιάς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Νίνης. Όπως τόνισε έπαιξε ρόλο η παρουσία στην ομάδα ανθρώπων που τους γνωρίζει και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους, όπως ο Γιάννης Αναστασίου.

Για τους στόχους του επεσήμανε ότι είναι οι ίδιοι με αυτούς της ομάδας, δηλαδή, να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά και να βοηθήσει με την εμπειρία που έχει και τους άλλους παίκτες του ρόστέρ.

«Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα και έχουν παίξει ποδόσφαιρο και έχω συνεργαστεί μαζί τους και στο παρελθόν. Νομίζω ότι είναι ένα περιβάλλον που παρέχει πολλά στους παίκτες», ανέφερε στους 94,6 με τον Σωτήρη Ταμπάκο και πρόσθεσε για την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου.

«Φυσικά είναι σημαντικό που τον ξέρω. Στην ομάδα γενικότερα έχω να κάνω με ανθρώπους που τους ξέρω και με ξέρουν. Υπάρχουν και άλλοι στην ομάδα που θέλουν να βοηθήσουν και να σταθεροποιηθεί η ομάδα στην κατηγορία».

Ο Σωτήρης Νίνης αναφερόμενος στους στόχους του με την Κηφισιά τόνισε… «Το πιο σημαντικό είναι να έχω την υγεία μου. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνω περισσότερο το ποδόσφαιρο. Οι στόχοι μου πάντα είναι οι ίδιοι με τους στόχους της ομάδας μου. Η ομάδα θέλει την παραμονή και όσο τον δυνατό πιο γρήγορα. Σε αυτο θα ήθελα να βοηθήσω πάρα πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x