Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Παράδειγμά μας ο Αστέρας»

Απογοητευμένος με το πως εξελίχθηκαν τα πλέι οφ για τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία αυτό να... βγει σε καλό όπως συνέβη φέτος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε λόγο για άδικη ήττα του Ατρομήτου από τον Αστέρα Τρίπολης, εκφράζοντας την πικρία του για την χαμένη μάχη της 2ης θέσης και της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

«Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε. Δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός των Περιστεριωτών. «Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα. Η δεύτερη θέση ήταν το ωραίο… Οι υπόλοιπες θέσεις δεν έχουν καμία σημασία. Παράδειγμά μας είναι ο Αστέρας, που έπαιξε πέρσι δύο ματς με Ροβανιέμι, άλλα δύο ματς με την Μακάμπι, τα χρησιμοποίησε για την προετοιμασία του και του βγήκε. Ή το αντίστοιχο δικό μας παράδειγμα που παίξαμε με την Σαράγεβο», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα ματς μέτριο ποιοτικά, όπως το περιμέναμε, για το χρονικό διάστημα που αγωνιζόμαστε. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε. Δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα, αφού χάσαμε το ματς χωρίς σουτ. Ήταν άδικο. Αφού παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον ΠΑΟΚ και μείναμε σήμερα στους δύο βαθμούς, εντάξει τι να πω;

Είμαστε επαγγελματίες πρέπει να υπάρχει κουράγιο. Πρέπει να θέλει και το μυαλό. Είσαι υποχρεωμένος να παίξεις στα άλλα δύο ματς. Ο στόχος ήταν εξ αρχής δύσκολος, όταν τον Φεβρουάριο ήμασταν 8-9 βαθμούς πίσω. Δεν παίζει ρόλο η θέση. Μια βδομάδα διαφορά έχει. Ήταν σήμερα ευκαιρία να χτυπήσεις την δεύτερη θέση. Όλα τα άλλα ήταν καλά.

Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα. Η δεύτερη θέση ήταν το ωραίο… Οι υπόλοιπες θέσεις δεν έχουν καμία σημασία. Ούτε καν το χρηματικό έπαθλο, όπως αναβάθμισαν τα πλέι οφ. Παράδειγμά μας είναι ο Αστέρας, που έπαιξε πέρσι δύο ματς με Ροβανιέμι, άλλα δύο ματς με την Μακάμπι, τα χρησιμοποίησε για την προετοιμασία του και του βγήκε. Ή το αντίστοιχο δικό μας παράδειγμα που παίξαμε με την Σαράγεβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x