Stoiximan Super League

Ντέμης: «Έχει πιθανότητες και ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Ολυμπιακό, μετά την άνετη νίκη του επί του Άρη και ενόψει της συνέχειας των playoffs.

Το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη μεσοβδόμαδη άνετη νίκη του κόντρα στον Άρη, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Αρχικά, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι« στην OPAP Arena, τονίζοντας ότι παρά την ήττα τους, παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι σε σύγκριση με τη νίκη τους με 3-1 στην έδρα της ΑΕΚ την περσινή σεζόν και προσθέτοντας ότι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έπαιξε όπως ακριβώς ήθελε, έξυπνα και βγάζοντας πολλές φάσεις για γκολ.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός, παρότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζει να έχει πιθανότητες για να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, αφού όλες οι ομάδες της πρώτης τετράδας έχουν δείξει ότι μπορούν να νικήσουν τους πάντες.

Τέλος, μίλησε για τον Ελ Κααμπί που συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, ενώ στάθηκε και στον Γιόβετιτς, ο οποίος αποδίδει πολύ καλά στον ρόλο του δεύτερου επιθετικού και ταιριάζει πολύ περισσότερο με τον Μαροκινό από ότι ο Ναβάρο.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x