Stoiximan Super League

Ντέμης: «Τα 5+1 πρόσωπα που μου μένουν από τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος»

Δείτε ποιοι πέντε παίκτες και ένας προπονητής μένουν στον Ντέμη Νικολαΐδη μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Τα 5+1 πρόσωπα που του μένουν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ανέφερε μέσω του νέου του βίντεο ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Ιωαννίδης. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι' αυτόν. Τρομερή εξέλιξη. Με εκπλήσσει συνέχεια η απόδοσή του και η εξέλιξή του.

Βίντα, ο οποίος ήξερα ότι είναι καλός παίκτης, αλλά εξακολουθεί και φέτος και παίζει καλά και καλύτερα από πέρυσι και σκοράρει κιόλας. Έχει μια νοοτροπία νικητή που μου αρέσει. Γενικά μου αρέσει η όλη στάση του.

Βόκολος, ο οποίος έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία με τη Λαμία και μας έδειξε ότι μια μικρή ομάδα μπορεί να κοιτάει στα μάτια και να κοντράρει και μεγάλες και να κάνει και νίκες.

Ο Μασούρας. Νομίζω ότι δεν τον έχω ξαναδεί τα τελευταία χρόνια τόσο καλό. Κάνει πάρα πολλή δουλειά. Όχι μόνο επιθετικά, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Είναι από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν.

Φυσικά, ο Κωνσταντέλιας. Δεν το συζητώ, τι να πω για τον Κωνσταντέλια… Χαίρομαι με τη χαρά του, θέλω να πηγαίνει καλά, θέλω να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ να τον βλέπω.

Τάισον, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως φτασμένος ποδοσφαιριστής. Μας δείχνει ότι έχει τρομερή φιλοδοξία και όρεξη να παίξει για την ομάδα, να αποδώσει καλά. Και τα καταφέρνει καταπληκτικά και είναι άξιος σεβασμού εκτός από το ταλέντο που έχει έτσι κι αλλιώς
», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x