Stoiximan Super League

Ντέμης: Δεν ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Αλμέιδα, απλά ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός - Έπαιξε στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0, που «γκρέμισε» την Ένωση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το σχόλιό του για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ κατέθεσε μέσα από την εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος επιθετικός και παραγωγός του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε το παιχνίδι, που έληξε με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 2-0, «γκρεμίζοντας» τον «δικέφαλο» από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται, πλέον, ο ΠΑΟΚ.

Ο Ντέμης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ο Ολυμπιακός έπαιξε στο… γήπεδο της ΑΕΚ», σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους «κιτρινόμαυρους» οι «ερυθρόλευκοι». «Δεν το φοβήθηκε να το κοντράρει το ματς ο Ολυμπιακός, το πήγε στη δύναμη, παρόλο που είχε περισσότερη κούραση. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα και ήταν πιο συγκεντρωμένος. Ο Όρτα έχει κάνει το παιχνίδι της ζωής του».

Για την ατάκα Αλμέιδα, εξάλλου, ότι ήταν το χειρότερό του παιχνίδι απ' όταν ήρθε στην ΑΕΚ, σημείωσε πως δεν συμφωνεί, θυμίζοντας την εικόνα της Ένωσης στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός, όπως είπε, ότι και στο ματς του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου η ΑΕΚ νίκησε 1-0, η εικόνα της δεν ήταν καλύτερη από χθες στο Φάληρο.

Δείτε τα αποσπάσματα:



Τι είπε για την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference και τον Μεντιλίμπαρ:







.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x