Stoiximan Super League

Ο Δικέφαλος Αετός θέλει αρσενικούς και μόνο!

Λίγες ώρες μετά την πιο μαύρη νύχτα στην ιστορία της ΑΕΚ κανείς μα κανείς δεν σκέφτηκε το έμβλημα της… το Δικέφαλο Αετό.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Κερατώνω την γκόμενά μου. Με τσακώνει. Έχω δύο επιλογές αν και πριν την κερατώσω είχα άλλη μία. Ή της λέω την αλήθεια για ότι έκανα ή δειλιάζω και αρχίζω να ψάχνω δικαιολογίες. Η εκ των προτέρων επιλογή που είχα, ήταν φυσικά να μην την κερατώσω και να σώσω την σχέση μου. Στην ΑΕΚ για την ώρα, αυτοί που παρέμειναν στο τιμόνι της το τελευταίο διάστημα, απλά δειλιάζουν…

Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχει τελειώσει εδώ και περίπου 20 ώρες. Η ΑΕΚ είναι κατά 99% στη Β’Εθνική, τη Football League όπως ονομάζουμε πλέον. Σε αυτές τις 20 ώρες, ο πρόεδρός της μπήκε στο νοσοκομείο, ο αντι-πρόεδρός της εξαφανίστηκε και η Original δεν έβγαλε φυσικά καμία ανακοίνωση – όπως έσπευσε να κάνει μετά τον πανηγυρισμό του Κατίδη – έστω για συμπαράσταση, έστω για να καταδικάσει τα επεισόδια.

Η μόνη δήλωση που έχει ακουστεί από χθες, είναι αυτή του Τραϊνού Δέλλα, ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει το χάος.

Στα υπόλοιπα, φταίει ο Τριτσώνης, ο οποίος διέκοψε το ματς και καταδίκασε την ΑΕΚ. Δεν πάτησε λέει πάνω στο «δεδικασμένο» που δημιουργήθηκε στο Βέροια-Άρης. Εκτέλεσε το γράμμα του νόμου όμως και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι;
Στα πιο υπόλοιπα φταίει ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης που άφησαν τον Άρη να πάρει νίκες, φταίει ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς που επέτρεψαν στην Βέροια να μοιάζει Μπαρτσελόνα.

Στα αμέσως πιο υπόλοιπα φταίει…έλα μωρέ, όλο και κάποιον θα βρούμε.

Μα αν ο Δικέφαλος Αετός μπορούσε να μιλήσει θα ήταν πολύ πιο απλός και φυσικά σκληρός.

«Δεν σας φταίει κανείς. Να αναλάβετε τις ευθύνες, όλοι σας. Δεν φταίει ο Τριτσώνης που διέκοψε το ματς γιατί εφάρμοσε τους κανονισμούς. Δεν φταίει ο Φουρτάδο που δεν ξέρει ποδόσφαιρο γιατί κάποιοι τον επέλεξαν, δεν φταίει η Original γιατί κάποιοι την άφησαν να αλωνίζει δίνοντάς της το δικαίωμα να διώξει μετά τον Ζαφειρόπουλο τον τελευταίο υγιή πρόεδρο της ομάδας, δεν φταίνε οι πρόεδροι που βούτηξαν το χέρι στο μέλι και χρέωσαν την ΠΑΕ. Δεν φταίει ο Κόκκαλης που κινήθηκε νομικά και πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά για τον Ολυμπιακό το 2008, στερώντας από την αγωνιστική ΑΕΚ το δικαίωμα να μπει σε μια νέα εποχή.

Φταίτε όμως όλοι εσείς που είστε ΑΕΚ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σταματήστε λοιπόν τη μιζέρια και την επίρριψη ευθυνών. Αποδεχτείτε το και αφήστε με να πατήσω ξανά γερά και να ανοίξω τα φτερά μου. Αυτός που κάνει λάθη, υπερήφανα τα παραδέχεται»

Ίσως λοιπόν, ο Δικέφαλος Αετός, αν μπορούσε να μιλήσει, να μπορούσε και να ταρακουνήσει όλους αυτούς που ψάχνουν φταίχτες. Δειλός πάντως
δεν θα ήταν σίγουρα… Τιμήστε τον και ας είναι αργά. Αρσενικούς θέλει, όχι δειλούς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x