Stoiximan Super League

Ο «κορμός» και οι… Κύπριοι

Μπροστά έχουν βάλει στον Ατρόμητο τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. Ψηλά στη «κυανόλευκη» λίστα ο Μάκος, φήμες για Κάλβο, μένει ο Πίτου Γκαρσία και η πρόταση για Βιτόλο.

Μέχρι την 1η Ιουλίου καλείται να είναι έτοιμο το ρόστερ του Ατρομήτου εν όψει της νέας σεζόν.

Για αυτό τον λόγο οι Περιστεριώτες δεν χάνουν χρόνο και ξεκινούν από τώρα τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να ταξιδεύει στην Κύπρο για να μιλήσει με τον Γρηγόρη Μάκο.

Ο Έλληνας μέσος αγωνίζεται στην Ανόρθωσης και σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος, κάτι που καθιστά ελκυστική την περίπτωσή του.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ αναμένεται να αποχωρήσει από την Κύπρο κι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εκτός από τον 27χρονο χαφ, στην «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου παίζει και ο Τόνι Κάλβο, ο Ισπανός άσος που είχε φορέσει και τη φανέλα του Άρη.

Και εκείνος αναμένεται να αποχωρήσει από την κυπριακή ομάδα και κάποιες φήμες από τη Μεγαλόνησο εμπλέκουν το όνομα του σε σενάρια που αφορούν και τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία της διοίκησης με τον Πίτου Γκαρσία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους για άλλη μία χρονιά.

Εκτός από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο Περιστέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν δεκάδες προτάσεις από μάνατζερ για διάφορους παίκτες.

Ένας από εκείνους που προτάθηκαν ήταν και ο Βιτόλο που είχε παίξει στον Παναθηναϊκό και τώρα ανήκει στην τουρκική Ελαζίγκσπορ, αλλά για να γίνει η «δουλειά» πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x