Stoiximan Super League

Ο Μητσοτάκης ξαναχτύπησε στο TikTok για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και το 3/3 στις προβλέψεις του!

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξαναχτύπησε στο Tik Tok με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έχει κάνει το «3 στα 3» στις φετινές του προβλέψεις!

«Άχαστος» στις προβλέψεις του στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Λίγες ημέρες μετά το viral βίντεο που δημοσίευσε ο Έλληνας πρωθυπουργός για τις προκρίσεις του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τις οποίες και είχε προβλέψει, ο κ. Μητσοτάκης... ξαναχτύπησε μέσω Tik Tok!

Αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, καθώς σε παλαιότερη δήλωσή του είχε εκφράσει την πρόβλεψη και την πεποίθησή του πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Όπερ και εγένετο, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει «Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου, αλλά επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη από εδώ και στο εξής!».


Βέβαια, εκτός από το χιουμοριστικό μήνυμα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, τονίζοντας πως πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο.

«Να πάμε λίγο τώρα στα σοβαρά. Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι φαίνεται ότι τα μέτρα τα οποία πήραμε, δύσκολα μέτρα, φαίνεται να αποδίδουν. Μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι το πρόβλημα της οπαδικής βίας οδεύει προς το τέλος του. Του χρόνου θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στις πολύ θετικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών έτσι ώστε πια να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο. Με τις οικογένειες και τα παιδιά να μπορούν να πηγαίνουν γήπεδο και να μην αισθάνονται ότι μπορεί να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Ζιάρ Σ. ? original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x