Stoiximan Super League

«Οφείλει να δείξει κάτι ο Στέφενς»!

Αιχμές προς τον Χουμπ Στέφενς άφησε ο Κώστας Μαλιούφας, παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του στον NovaΣπορ Fm 94,6. «Του λύνουν όλα τα προβλήματα και πρέπει να δείξει και αυτός κάτι», είπε.

«Καρφιά» προς τον Χουμπ Στέφενς, για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, έριξε ο Κώστας Μαλιούφας σε δηλώσεις στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον τρόπο που έχει φερθεί η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στον Ολλανδό στη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Παράλληλα, ο παλιός άσος του ΠΑΟΚ επεσήμανε πως οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερο πάθος στον αγωνιστικό και έφερε σαν παράδειγμα τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Για τον Στέφενς:

«Δεν έχει δείξει εκτός από λίγα παιχνίδια το ποδόσφαιρο που ξέρουν να διδάσκουν οι Ολλανδοί. Έχει μια διοίκηση που του λύνει όλα τα προβλήματα, ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρό και περιμένω να δω από την ομάδα να τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως ο Παναθηναϊκός που έχει παιδιά που τα δίνουν όλα στο χορτάρι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα».

Αν καταφέρει να πάρει το Κύπελλο και βγει πρώτος στα πλέι-οφ:


«Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι και θέλω να δω από την ομάδα να παίζει ωραία μπάλα και παίκτες που θα τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Συνέντευξη στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το ματς με την Μπενφίκα:


«Καθόλου καλό παιχνίδι. Ανιαρό, σα να φοβόταν ο ένας τον άλλον. Μόνο ο κόσμος έφτιαχνε την ατμόσφαιρα. Δεν είδαμε τίποτα από την Μπενφίκα αλλά εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει ο ΠΑΟΚ».


Για τον ΠΑΟΚ και τα ρίσκα που έπρεπε να πάρει:


«Έχει δείξει πως του αρέσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχει κάνει ιστορικές προκρίσεις. Τον περίμενα καλύτερο. Αμυντικά ήταν καλός αλλά δεν φαινόταν πως οι παίκτες γουστάρουν το παιχνίδι»
.

Για τον ΠΑΟΚ μετά τον Ιανουάριο:

«Αδικούν τον εαυτό τους οι παίκτες. Δεν τους λείπει τίποτα και δεν δείχνουν αυτό το πάθος που είχαμε εμείς τον καιρό που παίζαμε μπάλα. Ο προπονητής είναι αυτός που πρέπει να βρει λύσεις και να τους κάνει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σαν να λείπει η «σπίθα».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:


«Έχουν ικανότητες και εμπειρία αλλά πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ινσαουράλδε είναι καλός και χρειαζόταν έναν τέτοιον παίκτη ο ΠΑΟΚ. Που να είναι σταθερός στ αμυντικά του καθήκοντα αλλά να ξέρει και μπάλα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x