Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Ατρόμητος: Για την επιστροφή στις νίκες οι Κρητικοί, θέλουν να σπάσουν το… ρόδι οι Περιστεριώτες

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ενώ οι Περιστεριώτες αναζητούν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

ΟΦΗ και Ατρόμητος μετρούν τις δυνάμεις τους στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (17:30, Cosmotesport1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, μετά το ισόπαλο 2-2 στη Λαμία την περασμένη αγωνιστική και το 3ο διαδοχικό «τρίποντο» στο σπίτι τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα σε μία σεζόν στην οποία δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Η ομάδα του Κόλμαν δεν έχει νικήσει ακόμη, έχοντας από δύο ήττες και ισοπαλίες.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στη διάθεσή του τον Μοσκέρα, ο οποίος μπήκε ξανά στην αποστολή, ενώ Ριέρα και Ντίκο είναι ανέτοιμο, ενώ στα… πιτς βρίσκονται και οι Χριστογεώργος, Θεοδοσουλάκης, Κουτεντάκης.

Ο Κρις Κόλμαν στην αντίπερα όχθη θα στερηθεί τον ανέτοιμο λόγω κάκωσης στο γόνατο Ντιρκς και τον Κιβρακίδη, που θα επιστρέψει με την ΑΕΚ. Αναμενόμενα εντός ο Ντε Μποκ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Στην αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Κούντε, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας - Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ - Έντερ, Κούντε - Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ - Αντζιέλσκι

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν - Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος - Λάρσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράρινσον - Τοράλ - Λουίς Φελίπε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x