Stoiximan Super League

Εξελίξεις άμεσα με Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ!

Αντίστροφα μετρά ο Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ. Σε εξέλιξη ραντεβού του Λιθουανού τεχνικού με Λυσάνδρου-Πουρσανίδη για το μέλλον του.

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο ο Νταμπράουσκας. Από το μεσημέρι της Δευτέρας είχε φανεί ότι ο Λιθουανός τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται με τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση των Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη, με τον 46χρονο προπονητή σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Νταμπράουσκας θα πληρώσει, όπως φαίνεται, το... μάρμαρο για τη φτωχή συγκομιδή της ομάδας. Οι Κρητικοί πανηγύρισαν νίκη τελευταία φορά πριν από 2 μήνες και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, όταν επικράτησαν με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Λίγες ημέρες αργότερα δε, η ομάδα του Νταμπράουσκας είχε νικήσει με 5-3 τα Χανιά για το Κύπελλο και από τότε η χαρά… αγνοείται.

Ο Νταμπράουσκας βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ από τις 25 Οκτωβρίου του 2022 και έχει κοουτσάρει την ομάδα σε 38 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x