Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Με 3 απουσίες κόντρα στην Κηφισιά

Με τρεις σημαντικές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα των playouts κόντρα στην Κηφισιά(16/3 17.30)

Την αποστολή ανακοίνωσε ο ΟΦΗ για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά για την πρεμιέρα των play out, έχοντας τρεις ηχηρές απουσίες τους Τοράλ, Τοράρινσον και Νέιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (16/3, 17:30) αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Baumann, Χριστογεώργο, Larsson, Lucao, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Abanda, Gallegos, Riera, Mellado, Αποστολάκη, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Jon Toral, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, οι Matheus Bressan, Juan Neira και Ηλίας Σημαντηράκης, οι οποίοι συνέχισαν θεραπεία, ο τιμωρημένος, Gudmundur Thorarinsson και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Τίτος Κουτεντάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x