Stoiximan Super League

Με Νέιρα κόντρα στον Βόλο ο ΟΦΗ

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Βόλο ο Νέιρα, σε αντίθεση με τους Μπρεσάν-Χιμένεθ. Απρόοπτο και με τον Αποστολάκη.

Με τον Χουάν Νέιρα να επιστρέφει στην αποστολή, έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Βόλο (28/2) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για τον αυριανό (20/4, 18:30) αγώνα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αντιθέτως, ο Γιάννης Αποστολάκης δέχθηκε χτύπημα στο γαστροκνήμιο από μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και κόπηκε από την αποστολή των «ομιλητών».

Όπως ο Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Ματέους Μπρεσάν, Χεσούς Χιμένεθ, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Μανουελ Καλαφάτης και Τίτος Κουτεντάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκη.

Τέλος, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x