Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Πλησιάζει σε αρνητικό ρεκόρ τερμάτων!

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί μια άκρως προβληματική σεζόν και με τέσσερεις αγωνιστικές να απομένουν, για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, πλησιάζει το αρνητικό ρεκόρ τερμάτων του, στη νέα χιλιετία.

Η φετινή χρονιά του ΟΦΗ είναι πολύ ιδιαίτερη. Το εξαιρετικό ξεκίνημα και οι τρεις τεράστιες εντός έδρας νίκες επί των Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ακολούθησε την απόλυση του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός πλήρωσε ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και ο διάδοχός του, Πέπε Μελ, απέτυχε να διορθώσει τα πράγματα.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό (4-0) αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε για τον Ισπανό, όπου απολύθηκε επίσημα από την κρητική ομάδα, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην αναζήτηση τρίτου προπονητή εντός της ίδιας χρονιάς.

Η κατάσταση αυτή αποτυπώνεται και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στη δέκατη θέση και απέχει μόλις τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ΟΦΗ είναι η δυσκολία με την οποία σκοράρει. Έχει σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία, μόλις 17, και με μόλις τέσσερεις αγωνιστικές να απομένουν, απέχει πέντε γκολ από την χαμηλότερη επίδοσή του, σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος.

Τα 22 γκολ που σημείωσε την αγωνιστική περίοδο 2020/2021 αποτελούν τη χειρότερη επίδοση των κρητικών στη νέα χιλιετία.

Οι δύο επιθετικοί που ξεκίνησαν τη σεζόν έχουν σημειώσει τα επτά από αυτά, με τη διοίκηση της ομάδας να προχωρά στην απόκτηση δύο σέντερ φορ στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο Νουά Ντίκο αποχώρησε, ενώ οι άνθρωποι του ΟΦΗ ελπίζουν οι Χιμένες και Ισέκα να βοηθήσουν την ομάδα στον τομέα του σκοραρίσματος.

Η ώρα των playouts πλησιάζει και οι κρητικοί θα πρέπει να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, αφού σε κάθε περίπτωση θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x