Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Το ευχαριστώ του Μπούση στον Νταμπράουσκας και η δέσμευση απέναντι στον κόσμο

«Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας», ανέφερε το αφεντικό του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης αποχαιρετώντας τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Μιχάλης Μπούσης είπε το δικό του «αντίο» στον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου, παράλληλα, διαβεβαίωσε το κοινό του ΟΦΗ πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την διάδοχη κατάσταση.

«Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου τους τελευταίους 14 μήνες. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Τέτοιες αποφάσεις είναι πάντα δύσκολες ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Πάνω απ' όλα είμαστε φίλοι και οικογένεια. Προς όλους τους οπαδούς, θα συνεχίσουμε ενωμένοι να κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μας και για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε σε story στο Instagram ο Μιχάλης Μπούσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει ως προτεραιότητα την αγορά του εξωτερικού για τον αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας, αν και κάποια σενάρια θέλουν τον Γιάννη Αναστασίου να επιστρέφει στο Ηράκλειο εφόσον λυθεί η συνεργασία του με την Κηφισιά, όπως κυκλοφορεί ότι μπορεί να γίνει. Ο Μηνάς Λυσάνδρου θα αρχίσει άμεσα τις συζητήσεις με ξένους υποψηφίους σε πρώτη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x