Stoiximan Super League

Οι «αναμνήσεις» με Βοσκάκη…

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μόλις έγινε γνωστός ο ορισμός του Μιχάλη Βοσκάκη στο ματς με τον Παναιτωλικό, γύρισαν τον χρόνο πίσω…

Μια… αναδρομή στο παρελθόν έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το που έγινε γνωστός ο ορισμός του διαιτητή Βοσκάκη, στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από τον ρέφερι από το Ρέθυμνο, κάτι που έλεγαν σήμερα στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Μάλιστα, άπαντες θυμήθηκαν τη διαιτησία του στο ίδιο γήπεδο, στις 4 Ιανουαρίου 2012, όταν δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Λουκά Βύντρα από ανατροπή του Αντι. Τότε, το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» δεν ξεχνούν τη διαιτησία του Ρεθυμνιώτη, δυο μήνες μετά, στο ματς των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0, με τον Βοσκάκη να μην καταλογίζει δυο πέναλτι, υπέρ του Σαριέγκι (που ήταν και κόκκινη κάρτα στον Τσιρίλο) αλλά και πάνω στον Μπιάρσμιρ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, λοιπόν, αναφέρθηκαν σήμερα στο παρελθόν του Βοσκάκη στα ματς του «τριφυλλιού», ενώ, όπως τόνιζαν, τους προκάλεσε εντύπωση ο ορισμός του σε αναμέτρηση των «πράσινων» έπειτα από δυο χρόνια, στα οποία δεν είχε σφυρίξει ποτέ τον Παναθηναϊκό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x