Stoiximan Super League

Οι… γνώριμοι του Στέφενς

Τις περιπτώσεις του Μπακάλ και του Φαν Λα Πάρα εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες γνωρίζουν την ολλανδική νοοτροπία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Χουμπ Στέφενς. Κοιτάζει και Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Ποδοσφαιριστές που είναι γνώστες της ολλανδικής νοοτροπίας, την οποία θέλει να περάσει στην ομάδα ο Χουμπ Στέφενς, εξετάζουν στον ΠΑΟΚ.

Στη σχετική λίστα υπάρχει το όνομα του Οτμάν Μπακάλ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ντιναμό Μόσχας, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του και θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από την παρουσία του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις στη ρωσική αγορά και θα προσπαθήσει να πάρει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού, όπως συνέβη τον Ιανουάριο (πάλι από την Ντιναμό) με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Μπακάλ δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν είχε μετρήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές και αυτές μόνο ως αλλαγή. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και την περίπτωση του Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα.

Ο 22χρονος φορ ανήκει στην Χέρενφεϊν, με τη φανέλα της οποίας την περσινή σεζόν έπαιξε σε 20 ματς (9 ως αλλαγή) και πέτυχε 5 γκολ. Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν κάτι καλύτερο μετά την αρνητική απάντηση του Σίμον Πόουλσεν, αν και έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Κριστιάν Φερνάντεθ που ανήκει στην Αλμερία. Η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και έχει βγάλει στο… σφυρί αρκετούς παίκτες, ώστε να μην έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στη Primera Division.

Την ίδια ώρα, ο Κέες Κβάκμαν δήλωσε στην Ολλανδία ότι άμεσα θα πρέπει να απαντήσει αν θα μετακομίσει στην Ελλάδα ή θα παίξει στην Μπρέντα. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Γκρόνιγκερ, όμως οι συμπατριώτες του θεωρούν ότι η παρουσία του Στέφενς στον ΠΑΟΚ μπορεί να επηρεάσει την απόφασή του.

Τέλος, σήμερα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Σαρλ Ιτάντζ, ο οποίος μόνο με… θαύμα θα μείνει στην Τούμπα. Ο Γαλλοκαμερουνέζος τερματοφύλακας θα συναντηθεί με τη διοίκηση για να συζητήσουν την υπόθεσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x