Stoiximan Super League

«Ολοκληρωμένος στόπερ ο Σάντσεθ»

Ο Σέρχιο Σάντσεθ που βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ισπανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάβι Γκράθια. Πώς έχει η υπόθεση του 29χρονου στόπερ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χάβι Γκράθια για τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος είναι ένας ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός και δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στην Ελλάδα.

«Είναι ένας ολοκληρωμένος, γρήγορος στόπερ. Ικανός στον αέρα, δυναμικός με ποιότητα για την οργάνωση των επιθέσεων από την αμυντική ζώνη. Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην Ισπανία και δεν αποκλείω οποιαδήποτε στιγμή να κληθεί στην εθνική ομάδα», τόνισε στη Real News ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας που συνεργάστηκε με τον Καταλανό στόπερ στη Μάλαγα.

Στη συνέχεια, ο 45χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Είναι στόπερ, αν και σε ορισμένες σεζόν έπαιξε ως δεξιός μπακ. Εκείνος νιώθει πιο άνετα παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός και πιστεύω ότι σε αυτή τη θέση αποδίδει καλύτερα. Οι συνθήκες ζωής και ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι καλές και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Αν ο Σέρχιο παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία θα είναι ένας παίκτης που θα ξεχωρίσει. Είμαι απόλυτα σίγουρος».

Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Σάντσες να είναι μία… ανάσα από τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν (μετά τους Καλτσά, Βέμερ, Λουντ, Εσιέν). Δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα ο 29χρονος άσος να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια για 3+1 χρόνια, έναντι περίπου 800.000 ευρώ για κάθε έτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x