Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Ο Νίκος Σταματέλος, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις κινήσεις του Μεντιλίμπαρ που άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού στο β' ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη σημασία της ισοπαλίας.

Για τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το comeback και το ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FΜ ο Νίκος Σταματέλος, μεταφέροντας το ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, τόνισε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βοηθάει την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να πάει χωρίς άγχος στον τελικό του Conference League, αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης σεζόν, ενώ σημείωσε ότι ο Βάσκος τεχνικός διόρθωσε, τις ανορθογραφίες που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι «αιωνίων» ο Ολυμπιακός.

«Ήταν ο Ολυμπιακός της σεζόν στη Λεωφόρο, αφού έδειξε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε φάσεις από ποιότητα παικτών και όχι από ομαδική προσπάθεια. Στο δεύτερο ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε τις ανορθογραφίες του πρώτου μέρους. Δεν ήθελε να έχει άγχος για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και για τον τελικό του Conference League o Oλυμπιακός. Πήρε την ισοπαλία που ήθελε για να... κοιμάται ήσυχος. Τώρα πάει για το μεγάλο, που θέλει να του "κερδίσει" το καλοκαίρι. Μετά από χρόνια θα έχει προπονητής του Ολυμπιακού που δεν θα κάνει με πίεση προετοιμασία».

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena, σημείωσε: «Mέχρι την Τετάρτη η ενημέρωση για τους τυχερούς που παίρνουν εισιτήρια για τον τελικό. Αυτό που συμβαίνει με τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το Final Four της Euroleague, συμβαίνει και με εκείνα για τον τελικό του Conference League.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x