Stoiximan Super League

Ολυμπιακός για Έλληνες διαιτητές στα ΑΕΚ-Άρης: Ανηθικότητα...

Στον Ολυμπιακό δεν άφησαν ασχολίαστο το θέμα του επικείμενου ορισμού Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια του Άρη με την ΑΕΚ.

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν στον Ολυμπιακό την υπόθεση του ορισμού Ελλήνων διαιτητών στους αγώνες της ΑΕΚ με τον Άρη για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League, ενώ επιτέθηκαν και στον υπουργό Αθλητισμού κύριο Βρούτση, ζητώντας να κινηθεί αυτοβούλως η δικαιοσύνη για να «βγάλει το ποδόσφαιρο από το βούρκο, αφού η πολιτεία δεν κάνει τίποτα».

Όπως έλεγαν, «οι ομάδες συμφώνησαν στα πλέι οφ να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Ήταν μια συμφωνία κυρίων. Για να αλλάξει πρέπει να αλλάξει η συμφωνία ή κάποιοι να μην είναι κύριοι. Τα πράγματα είναι απλά. Το να αποφασίζουν δυο ομάδες, λες και δεν αφορά και τους υπόλοιπους το αποτέλεσμα των αγώνων τους και η βαθμολογία, είναι απο μόνο του ανήθικο…Σε ποιον κάνει εντύπωση η φωτογραφία, από τη νυχτερινή συνάντηση παραγόντων των δυο ομάδων που σε λίγες μέρες παίζουν μεταξύ τους και με την παρουσία του διάσημου… Διακοφώτη; Μόνον ο Μάνταλος έλειπε. Στο πρωτάθλημα που ήδη έχει αλλοιωθεί βαθμολογικά από διαιτητές που δεν ορίζονται φυσικά από το… φάντασμα από την Σουηδία αλλά από τον γνωστό στους πάντες Μάνταλο, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x