Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ντεμπούτο για Ορτέγκα!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμια για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκοπό να κάνει το 3/3 στη Stoiximan Super League και να πάει με… ηρεμία και την ψυχολογία στα ύψη στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνει φανέλα βασικού στον Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος ντεμπουτάρει με τα ερυθρόλευκα. Την ίδια ώρα, στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινά ο Κίνι, ενώ ο Ντόη θα είναι ο παρτενέρ του Ρέτσου.

Καμαρά, Έσε το δίδυμο στον άξονα, με τους Μασούρας, Φορτούνη, Μπιέλ στη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Ελ Κααμπί!

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Καμαρά, Έσε – Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ – Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο για τους «ερυθρόλευκους» οι Τζολάκης, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Φρέιρε, Βρουσάι, Καρβάλιο, Ροντινέι, Μπρνιτς.




Λίγο αργότερα, γνωστή έγινε και η ενδεκάδα της Λαμίας με τον Βασιλαντωνόπουλο να παίρνει τη θέση του Σιμόν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Σαραμαντάς – Στάνκο, Νούνιες – Τσιλούλης, Σλίβκα, Μαρτίνεθ – Καρλίτος.

Στον πάγκο για τους Φθιωτούς οι Νάγκι, Κορνέζος, Μουλά, Τσούκαλος, Τζανδάρης, Ακούνια, Τόσιο, Λονγκό, Μάλτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x