Stoiximan Super League

Ενίσχυση προ των πυλών στον Ολυμπιακό - Πιθανό το σενάριο να βρεθεί στην Αυστρία η πρώτη μεταγραφή

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να υπάρξει νέος ποδοσφαιριστής στην Αυστρία για τον Ολυμπιακό μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας με τον Αντόνιο Κορδόν, να «τρέχει» τα μεταγραφικά.

Αποστολή στην Αυστρία: Ηρακλής Αντύπας

Μπορεί ο Αντόνιο Κορδόν να βρίσκεται στην Αυστρία μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» δεν τρέχει τα μεταγραφικά μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τον προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη, αν ο Ολυμπιακός έχει έναν νέο ποδοσφαιριστή στην Αυστρία μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας καθώς ο Ισπανός προσπαθεί να καλύψει τα κενά σε όλες τις θέσεις.

Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει η θέση του παίκτη ο οποίος πρόκειται να αποκτηθεί παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί επιμένουν για τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια, σενάριο το οποίο δεν επιβεβαιώνεται αλλά και δεν διαψεύδεται από τους Πειραιώτες.

Όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, η προπόνηση της Παρασκευής ήταν χωρισμένη σε τρία σκέλη με το πρώτο να περιλαμβάνει εκγύμναση.

Ο νέος γυμναστής των «ερυθρολεύκων», Βίκτορ Λαφουέντε Ναδάλες, ήταν αρκετά σχολαστικός και προσεκτικός με τους ποδοσφαιριστές, διακόπτοντας αρκετές φορές το πρόγραμμα, ώστε να τους εξηγήσει τις ασκήσεις γεγονός το οποίο προξένησε θετική εντύπωση.







Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός πάει για δύο μεταγραφικά χτυπήματα»



Ο Νίκος Σταματέλος μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών, τονίζοντας πως αν μέχρι την Κυριακή βράδυ δεν έχει τελειώσει κάτι, θα έχει στραβώσει κάποια υπόθεση.

«Αυτό με τον Μάρκος Αντρέ ισχύει. Απασχολεί τον Ολυμπιακό, του Μάξι Γκόμες έχει μείνει πίσω εδώ και καιρό. Οι Πειραιώτες χρειάζονται ενίσχυση σε δυο θέσεις, σε άμυνα και επίθεση. Ο Ολυμπιακός πάει για δυο μεταγραφικά χτυπήματα, αυτή την αίσθηση έχω. Θέλει να ρίξει το μέσο όρος της ηλικίας ο Μαρτίνες στην ομάδα. Αν δεν έχει τελειώσει οτιδήποτε μέχρι την Κυριακή το βράδυ, κάτι θα έχει στραβώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x