Stoiximan Super League

«Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Τραμπζονσπόρ για Μάξι Γκόμες»

Όπως αναφέρεται στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Μάξι Γκόμες.

Για εξελίξεις στο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Μάξι Γκόμες γίνεται λόγος στην Τουρκία.

Όπως αναφέρεται στον λογαριασμό «Yes TV», ο οποίος εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους για το μέλλον του Ουρουγουανού επιθετικού.



Ο 27χρονος επιθετικός φαίνεται ότι καλύπτει τα «θέλω» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που αναζητά σε συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sport-fm.gr).

Το ενδιαφέρον για τον Μάξι Γκόμες είναι δεδομένο, όπως έχει μεταφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αλλά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ τα 5-6 εκατ. ευρώ που ζητάει κρίνονται ως υπερβολικό ποσό.

Ο Γκόμες, ο οποίος προέρχεται από σεζόν με 37 συμμετοχές και 7 γκολ συν 6 ασίστ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ (2015-17), ενώ στη συνέχει αγωνίστηκε σε Θέλτα (2017-19) και Βαλένθια (2019-22), προτού γίνει κάτοικος Τουρκίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x