Stoiximan Super League

Με το βλέμμα στην… Αργεντινή για στόπερ ο Ολυμπιακός

Ερνάντες, Παλομίνο και Γκαρσές είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα ενισχυθεί στους στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί πως μπορούν να αναβαθμίσουν την οπισθοφυλακή των Πειραιωτών και το βλέμμα του είναι στραμμένο στην… Αργεντινή. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία των Έσε και Ορτέγκα και θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη από τη χώρα των παγκοσμίων πρωταθλητών.

Σε περίοπτη θέση στη λίστα, όχι τώρα αλλά από το καλοκαίρι, είναι ο Γκαστόν Ερνάντες. Η Σαν Λορέντζο ήταν αρνητική στην πώλησή του πριν λίγους μήνες, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο παίκτης στο τέλος του έτους μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο 25χρονος άσος, που έχει ισπανικό διαβατήριο και άρα δεν πιάνει θέση ξένου, μετρά φέτος 46 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι και ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο. O 33χρονος αριστεροπόδαρος άσος έχει μόλις 12 λεπτά συμμετοχής φέτος στην Αταλάντα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φαντάζει μια προσιτή περίπτωση με περιορισμένο ρίσκο. Ο Αργεντινός είναι επίσης κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και συγκεκριμένα από τη Βουλγαρία.

Μια τρίτη λύση είναι αυτή του Φακούντο Γκαρσές, του 24χρονου στόπερ της Ουνιόν Σάντα Φε. Φέτος μετρά 42 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024, ενώ επίσης δεν λογίζεται ως ξένους, καθώς έχει ισπανικό διαβατήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x