Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μίτσελ ποντάρει στον Βρουσάι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πλέον στόχος του Μίτσελ είναι να δέσει την ομάδα, με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ να είναι όσο πιο κοντά γίνεται», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας, αφού είπε για την επιστροφή του Κασάμι και τα προβλήματα που έχουν οι Πειραιώτες εξαιτίας των εθνικών.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τη μοναδική αλλαγή που ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός και αφορά τα άκρα της «ερυθρόλευκης» επίσης: «Υπάρχουν τρεις παίκτες, ο Γκάρι, ο Βρουσάι και ο Σαμασέκου που μοιάζουν να έχουν προσπεράσει κάποιους άλλους που είχαν μέχρι τώρα τον πρώτο λόγο για τα άκρα της επίθεσης. Βλέπω να υπολογίζει Γκάρι και Βρουσάι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, και όχι Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ, όπως και τον Σαμασέκου και όχι τον Κούντε. Ειδικά για τον Βρουσάι, του αρέσει του Μίτσελ, είναι ένας προπονητής που θέλει να αναδεικνύει Έλληνες παίκτες. Ο Μανωλάς, ο Σάμαρης, ο Μήτρογλου και ο Σιόβας ήταν βασικοί στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, οπότε κάπως έτσι βλέπω τα πράγματα σε πρώτη άποψη».

Σε ό,τι αφορά τον Φορτούνη, υπογράμμισε: «Έχει λίγη ακόμα δουλεία. Μου φαίνεται πως δεν θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Δουλεύει έναν μήνα, δεν είναι λίγο το διάστημα, αλλά δεν είχε κάνει προετοιμασία και προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό. Και ο Λάιντερ θα είναι έξω, που ήταν στο Ισραήλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x