Stoiximan Super League

«Ο Ζινκερνάγκελ θέλει να παραμείνει στην Σταντάρ Λιέγης»

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ επιθυμεί την παραμονή του στην Σταντάρ Λιέγης και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, αποτελώντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Δανός που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, μετράει φέτος 17 συμμετοχές με επτά γκολ και δύο ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του!

Το γεγονός πως στην Σταντάρ Λιέγης έχει βρει τον χρόνο και τον χώρο ώστε να δείξει τις αγωνιστικές αρετές και το ταλέντο του, έχουν οδηγήσει τον παίκτη να κάνει σκέψεις παραμονής του στο Βέλγιο.

Όπως, χαρακτηριστικά σημειώνει ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, ο Ζινκερνάγκελ επιθυμεί να παραμείνει και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν στον σύλλογο της Λιέγης, έχοντας μάλιστα επικοινωνήσει τις προθέσεις του στους ανθρώπους της ομάδας.

Να θυμίσουμε, πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο ομάδων, ενώ το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x