Stoiximan Super League

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κονγκολέζο φορ για 3 χρόνια (2+1), την ώρα που Ισπανοί και Γερμανοί εξετάζουν την περίπτωσή του.

Πέρα από το θέμα του νέου προπονητή που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη σεζόν, στον Ολυμπιακό καλούνται να λύσουν και τα ζητήματα του ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο νέος τεχνικός.

Ένα από τα ζητήματα που παραμένουν ανοικτά είναι εκείνο του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, ενώ την ίδια ώρα έχει προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Γερμανία και τη Ισπανία.

Το «Φως των Σπορ» σημειώνει πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Stoiximan Super League, ενώ αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες Λίγκες για εκείνον.

Ο Ολυμπιακός, όπως είχε γίνει γνωστό, έχει κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Μπακαμπού, προσφέροντάς του τριετές (2+1) συμβόλαιο με διπλάσιες απολαβές από τις φετινές.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την προσπάθειά τους, όμως δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση και θα χρειαστεί ενδεχομένως να παλέψουν με… θηρία για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x