Stoiximan Super League

Σε πρώτο πλάνο Μποάντου και Καράντσα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός το παλεύει για τον Ολλανδό επιθετικό της Μονακό, ενώ παράλληλα εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Αργεντινού στράικερ της Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μπροστά του 24 ώρες για να δηλώσει τη λίστα στην UEFA για τους ομίλους του Europa League.

Το πλέον σημαντικό ζήτημα για τους Πειραιώτες είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο ο Αντόνιο Κορδόν έχει εντείνει τις προσπάθειές του για να βρεθεί το πολυπόθητο «9» που θα ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» επίθεση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Τις τελευταίες ώρες οι παίκτες που φαίνεται πως ξεχωρίζουν από τη λίστα του Ισπανού αθλητικού διευθυντή, σε συνεννόηση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι ο Μάιρον Μποαντού της Μονακό και ο Χουλιάν Καράντσα.

Ο Μποαντού είναι 22 ετών, είναι Ολλανδός καθώς έχει γεννηθεί στο Άμστερνταμ, και είχε συνεργαστεί πριν από χρόνια μαζί του στη γαλλική ομάδα ο Κορδόν. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός Καράντσα είναι ένας παίκτης που ανέβηκε σημαντικά τις τελευταίες ώρες και διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στο MLS.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι δύσκολες, αλλά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν παράλληλα και εναλλακτικές λύσεις, για να είναι για παν ενδεχόμενο έτοιμοι. Ο Γιόβετιτς είναι πάντα στα υπ’ όψιν, όπως και ο Ντένις της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x