Stoiximan Super League

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ»

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Φούλαμ, Κάρλος Βινίσιους.

Μετά τις πρόσφατες αναφορές στο μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα, οι Βραζιλιάνοι καταπιάνονται ξανά με τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Globo.com», οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, οι Πειραιώτες δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την «κούρσα», αφού για τον 28χρονο Βραζιλιάνο έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Σεβίλλη και η Βαλένθια, όσο και η Παλμέιρας και η Φενέρμπαχτσε.

Ο πανύψηλος επιθετικός (1,90μ.) αγωνίζεται στην Αγγλία με τη φανέλα της Φούλαμ από το καλοκαίρι του 2022, όταν και τον απέκτησε έναντι του ποσού τον 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπενφίκα. Φέτος, ο έμπειρος άσος μετράει 12 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα των «κότατζερς», ενώ, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μονακό, Τότεναμ, Αϊντχόφεν και Νάπολι, μετρώντας συνολικά 85 τέρματα σε 225 συμμετοχές σε όλη την σταδιοδρομία του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x